Her er en kort leverandørbeskrivelse av de som er bekreftet til Hammeetingen så langt. Siden vil bli oppdatert fortløpende etter hvert som det kommer flere utstillere.


SpTrucking er en bedrift som er lokalisert i Maura, ved Gardermoen. De driver innenfor flere sektorer, deriblant transport. Bedriften har nylig utvidet og startet opp med salg av radio og kommunikasjons utstyr. De selger CB-radio, scannere, amatørradio utstyr og kommersiell radio. Innehaver av bedriften er Stian Punnerud, LA4GMA / Agenten.


Sambandsradio.no er en systemleverandør av radiokommunikasjon som leverer til både privat og proffmarkedet. Hovedprodukt er VHF/UHF segmentet med håndholdte og mobile radioer. Antenner og DMR inngår også i deres sortiment.


ChrisTech AS leverer IT-, kommunikasjons- og radioamatørutstyr til både private og bedrifter. Mang en radioamatør har kjøpt sitt radioutstyr fra denne leverandøren de siste 10 årene. Christech AS og innehaver Christopher – LB2GG – har blitt en gjenganger på Norsk Hammeeting.


Wærp AS er en bedrift lokalisert i Vestby kommune sør av Oslo. De er spesialister på yrkesklær, verktøy og forbruksmateriell. Men kommer først og fremst til oss med sin kompetanse på fallsikring. Hva er vel viktigere enn HMS når man klatrer på glatte hustak eller i gittermaster for å justere antenner? Det er første gang Wærp AS kommer til oss.


NRRL – Norsk Radio Relæ Liga er en interesseorganisasjon for norske radioamatører. Organisasjonen arbeider for sine medlemmers interesser og fokuserer sterkt på nyrekruttering av radioamatører samt gjøre amatørradio kjent ute i det offentlige. NRRL deltar også aktivt som frivillig organisasjon i den norske redningstjenesten. NRRL har også tett dialog ovenfor norske myndigheter, herunder NKOM (Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet.)