Reiseplanlegger

Vi har satt sammen noen alternativer for reisen til Hammeetingen for å hjelpe deg i planleggingen.

FLY: Oslo Lufthavn ligger i kort avstand fra Jessheim Is- og Flerbrukshall og Hammeetingen. Flyselskap som SAS, Norwegian, Widerøe for å nevne noen, tar deg fra 47 lufthavner i Norge og inn til Gardermoen. Følg med på hjemmesidene til disse flyselskapene og bestill billett i god tid. Det er mange kampanjer til enhver tid så her er det mulig å gjøre et godt kupp. Vi anbefaler å bestille bagasje når du kjøper billetten da dette ofte er dyrere på flyplassen. Husk at det kan være en mulighet for at du ender opp med en radio som må fraktes hjem.

TOG: Hyppige togavganger/ankomster på Gardermoen, både med VY, SJ og Flytoget.

Transport fra flyplassen: Her er det tre alternativer. Taxi koster deg fort tre-fire hundrelapper så det anbefales ikke. Det billigste og egentlig det beste alternativet er Ruter sin bussrute nummer 420 til Jessheim. Denne går fra plattform 50 utenfor terminalen og går 30 minutter over hver time Denne koster 40 kroner, bruker 14 minutter til Hammeetingen,  stoppested Aktivitetsvegen. Det tar under 10 minutter å gå herfra til Jessheim Is- og Flerbrukshall.

Denne bussen stopper også utenfor hotellet, stoppested Lokevegen.

Posisjonen til arenaen finner du her: 

https://maps.app.goo.gl/7mnF7v5m2VvAoMHk9?g_st=ic

Din egen bil: Jessheim Is- og Flerbrukshall ligger øst for Jessheim Sentrum. Her følger anvisning til fire alternative gratis parkeringsplasser i nærheten av arenaen. De ligger i rekkefølge nærmest til lengst unna. 

Parkering alternativ 1:

https://maps.app.goo.gl/8csfH3jkXB6An1Dr5?g_st=im

Parkering alternativ 2:

https://maps.app.goo.gl/1QuK9LNazm98Vxxs8?g_st=ic

Parkering alternativ 3:

https://maps.app.goo.gl/mRrkPe1gcd3xhsMcA?g_st=ic

Parkering alternativ 4:

https://maps.app.goo.gl/HZcrXtjDGqcUj8tZ8?g_st=ic

Vi har dessverre ingen mulighet til å få sjekket opp anledning for parkering av bobil i området, så dette må den enkelte orientere seg om før ankomst.

Du er selv ansvarlig for parkering av ditt kjøretøy etter gjeldende vilkår.