Hotellovernatting – Norsk Hammeeting 2023

Norsk Hammeeting har inngått en avtale om overnatting med Quality Airport Hotell Gardermoen . Dette hotellet ligger på østsiden av E6 (nærmere Jessheim), på andre siden av motorveien fra der vi møttes i fjor.

Her er det forbindelse med buss til både Hovedflyplassen og til Hammeetingen.

Hotellet kan tilby nyoppussede rom med TV, WIFI og bad. Frokost er inkludert.

Hvis du ønsker å booke overnatting via denne avtalen, gjør som følger:

Gå inn på :

https://www.nordicchoicehotels.no/hotell/norge/oslo-airport/quality-airport-hotel-gardermoen/?

Trykk på liten tekst: «Legg inn rabatt- eller bookingkoden din her» og skriv NRRL

Du får da opp pris-alternativet «RADIO» som gir den gunstigste prisen. Du oppgir bare kortnummeret ditt for å garantere bookingen din, men du betaler ikke før ved avreise. Du kan kansellere rommet helt frem til kl 1600 på ankomstdagen, så mer rimelig og fleksibel løsning finner du ikke i Gardermoområdet den helgen.

Avtalen gjelder kun for overnatting i perioden 14-16 april. Bestillinger kan gjøres helt frem til 13. april, men det holdes ikke av rom for oss, så det er lurt å være tidlig ute.

Når det gjelder middag og bestilling av dette, ta kontakt direkte med hotellet. Sikkert hyggelig hvis dere samles en gjeng ved et avtalt klokkeslett.

Hotellet kan tilby middagsbuffet til kr. 565,- pr. person (varme og kalde retter, med stort utvalg) eller så kan du ta å bestille bord i Brasseriet X (À la carte).

Gardermogruppen LA2G formidler kun denne informasjonen og tar ikke ansvar for noe hva angår overnatting og transport til og fra Norsk Hammeeting 2023.

Du kan kontakte hotellet enten via telefon: +47 63 92 61 00 eller e-post: q.gardermoen@choice.no. Hotellets adresse er Lokevegen 7, 2067 Jessheim , Norge