Norsk Hammeeting 2023

Gardermoengruppen LA2G vil ønske velkommen til Norsk Hammeeting 2023. Dette vil bli arrangert lørdag 15 april i Jessheim Is- og flerbrukshall ved Gardermoen. Leverandører vil bli invitert og vi åpner som vanlig opp for en hel dag med «junk-salg» så her er det bare å gjøre klart utstyr for salg. Vi vil også sette opp et foredragsprogram og legge til rette for lisensprøve.

Beklageligvis har det tatt litt tid å lande dette arrangementet, derfor denne sene nyheten. Vi ser at prisene på konferansehotellene ved Gardermoen nå har reist i fra oss, så vi måtte i år sikte på et rimeligere alternativ, der vi skal gjøre vårt til å presse inngangspris til et nivå som passer lommeboken. Gratis parkering og sentral beliggenhet.

Offentlig kommunikasjon med buss til/fra Gardermoen vil være tilgjengelig ikke langt unna konferansen, og vi vil forhandle med hoteller i nærheten for en best mulig pris på overnatting og middag for de av dere som vil trenge dette. 

Sett av lørdag 15 april i kalenderen i første omgang så kommer mer informasjon etterhvert. Følg med på www.hammeeting.no eller ukentlig gjennom QST-LA for oppdateringer.