Så var det på’n igjen – både med Hammeeting og COVID

To år på rad har Covid-pandemien tvunget oss til å kansellere Hammeetingen. Selvom det akkurat i skrivende stund kanskje ikke ser så lyst ut, så er arrangementskomiteen full av pågangsmot og vi sikter fortsatt mot en uforglemmelig Hammeetingweekend 11. – 13 mars 2022. Årsaken til dette er at situasjonen er litt annerledes nå enn de to foregående årene. I dag er mange vaksinert og sogar en stor mengde med en tredje dose. Dette ses også på myndighetenes håndtering med at de helt store og omfattende nedstengningene ikke lenger er like aktuelle.

Gardermoengruppen LA2G (LA2G) og Norsk Hammeeting (NHAM) forholder seg naturligvis til enhver tid til myndighetenes anbefalinger og pålegg vedrørende Covid-pandemien. Vi har dessuten et tett samarbeid med Thon hotellet og kongressenteret, for å sikre at dette blir et tryggest mulig arrangement for deg og dine. Dersom krav om 1 meter avstand, munnbind og kanskje gyldig covid-sertifikat blir gjeldende krav på arrangementstidspunktet, så vil vi som arrangør lojalt følge opp dette.

Så lurer du sikkert på, hvordan kan jeg bestille fly og adgang til Hammeetingen, uten å tape pengene dersom arrangementet mot formodning skulle bli kansellert? JA, da bør du fortsette å lese.

De fleste flyselskapene selger flybilletter som kan kanselleres helt opp til reisestart, med pengene tilbake. Disse koster noe mer enn de billigste billettene. Dersom vi må kansellere etter pålegg fra myndighetene og at de istedet ber oss holde oss hjemme, ja da er det en reiseforsikringssak.

  • Når du bestiller hotell via vår bestillingsside så har vi her fått ordnet en gunstig avbestillingsordning. Her kan du avbestille rommet ditt helt frem til kl1600 på ankomstdagen, helt uten kostnad.
  • Påmelding med bestilling av inngangsbillett til Hammetingen er i utgangspunktet bindende, men kan avbestilles inntil 7 dager før arrangementet starter. Dette gjelder også avbestilling av lodd.
  • For avbestilling av middagsalternativer lørdag kveld er fristen for avbestilling satt torsdag 3.mars 2022. Her blir det gitt refusjon for avbestillinger frem til og med denne dato.
  • For avbestillinger av middag, lodd og/eller inngangsbilletter innen fristen må vi ta 100 kroner i avbestillingsgebyr for å dekke våre kostnader.

Men la oss krysse fingrene og være optimistiske. Hvis alle nå følger oppfordringen om å vaksinere seg så går vi alle en lysere vinter og vår i møte.