Reiseplanlegger Norsk Hammeeting 2022

Vi har satt sammen noen alternativer for reisen til Hammeetingen for å hjelpe deg i planleggingen.

FLY: Oslo Lufthavn ligger i kort avstand fra Thon Congress Gardermoen og Hammeetingen. Flyselskap som SAS, Norwegian, Flyr, Widerøe, Stordflyet og Airleap, tar deg fra 47 lufthavner i Norge og inn til Gardermoen. Følg med på hjemmesidene til disse flyselskapene og bestill billett i god tid. Det er mange kampanjer til enhver tid så her er det mulig å gjøre et godt kupp. Vi anbefaler å bestille bagasje når du kjøper billetten da dette ofte er dyrere på flyplassen. Husk at det kan være en mulighet for at du ender opp med en radio som må fraktes hjem.

TOG: Hyppige togavganger/ankomster på Gardermoen, både med VY, SJ og Flytoget.

Transport fra flyplassen: Her er det tre alternativer. Taxi koster deg fort et par tre hundrelapper så det anbefales ikke. Det billigste og egentlig det beste er Ruter sin bussrute 450 til Årnes. Denne går fra plass 49 utenfor terminalen og går hver halve time. Denne koster 38 kroner, bruker 8 minutter til Hammeetingen uten stopp (stoppested: Gardermoen næringspark). Det siste alternativet er shuttlebussen. Shuttlebuss S22 koster 80 kroner til Hammeetingen, men går oftere enn rutebussen.

BUSS: Det går mange ekspressbusser som stopper på flyplassen, også kan du ta et av bussalternativene nevnt over for å komme helt frem til Hammeetingen. Ellers så er det en ekspressbuss som stopper rett utenfor hotellet og det er VY Express fra Elverum.

Din egen bil: Thon Hotel Oslo Airport har adresse Balder allé 2, 2060 Gardermoen og ligger rett ved E6, benytt avkjøring merket ‘Jessheim N‘ (E6 avkjørsel 51). Det er nok av parkeringsplasser utenfor hotell og kongresshall. Her er det også mulighet for å parkere bobil (men ikke strøm). I motsetning til tidligere så må det her betales for parkering. Dette koster 130,- per døgn eller 325,- for helga (parkering er ikke inkludert i hotellovernatting)

Vi kommer om kort tid med en egen reiseplanlegger for XYL på denne hjemmesiden. Hammetingens nye lokasjon gir store muligheter for aktiviteter for din bedre halvdel, når du er opptatt med å kjøpe radio i messehallen.