Aktiviteter til familien mens du er på Hammeeting

Dersom det skulle trengs å aktivisere de som ikke er like interessert i amatørradio som deg, så finnes det mange aktivitetsmuligheter i området ikke langt fra Hammeetingen.

Her noen tips til hjelp i planleggingen av dagen:

Jessheimbadet

Dette ligger vegg i vegg med Hammeetingen. Dette er «et lite» badeland på 6400 kvadratmeter med 25 meters basseng – Velværebasseng – Terapibasseng – Opplæringsbasseng – Stupebasseng og Barnebasseng. I tillegg en 41 meter lang sklie, stupetårn med 1,3 og 5 meter, 2 badstuer og boblebad.

Den ene foredragssalen til Hammetingen ligger i dette bygget.

www.jessheimbadet.no

Modern Activity Center

Dette ligger et steinkast fra der vi arrangerte Hammeeting ifjor. Dette er Norges største vindtunnel, der du kan oppleve vektløshet. Her er det også en VR- simulator, med topp moderne virtual reality spill samt en AR – klatrevegg. Dette er en interaktiv klatrevegg med sensorer, kameraer og en prosjektor som lar deg delta i en verden av augmented reality.

www.modernactivitycenter.no

Bowling 1

Bowling høres kanskje ikke så spektakulært ut, men i de samme lokalene så er det et såkalt «Mega Zone», der man utfordres med laserpistoler. Dette spillet foregår i et stort rom med mange labyrinter, der det er om å gjøre å treffe «fienden» med laserstråler for å samle poeng. En garantert suksessaktivitet som fungerer for alle aldre. Det er gangavstand til Hammeetingen herfra.

www.bowling1.no/jessheim

Flysamlingen

Dette ligger på vestsiden av Gardermoen, 15 minutter med bil fra Hammeetingen. Samlingen består av nær 40 fly og gir et enestående innblikk i norsk militær flyging i krig og fred. Her finnes blant annet Norges første fly «Start» og uerstattelige klenodier fra annen verdenskrig. Samtlige av Luftforsvarets jetjagere fra den kalde krigen er representert i samlingen. Du kan også booke time i F16 simulator.

www.flysamlingen.no

Jessheim Storsenter

For den som har den interessen, så går dagen fort på dette senteret med sine 140 butikker og serveringssteder. Senteret ligger fire minutter unna i bil.

www.jessheimstorsenter.no

Ellers så ligger både Biltema og Jula «et steinkast» fra Hammeetingen, hvis du skulle trenge noen duppeditter du ikke skulle finne i hallen.