På lørdag skjer det!

Førstkommende lørdag – 15 april kl. 10 åpner vi dørene for årets Hammeting i Jessheim Is- og Flerbrukshall ved Gardermoen.

All nødvendig informasjon om arrangementet finner du på hjemmesiden som du nå er inne på. Enten så finner du informasjonen i nyhetsfeeden her, eller i menyen over. Du vil finne informasjon om priser, åpningstider, foredragsprogram, lisensprøve, hvordan finne frem og parkere, bestilling av overnatting, fellesmiddag og mye mye mer. Dersom du har spørsmål til oss på tampen så kan du nå oss på post@hammeeting.no

Vi satser på et yrende liv i hallen med bruktsalg av radioutstyr. Vi har bestilt mange bord, så det er bare å ta med det du måtte ha av utstyr som du har liggende. Du får et bord og en stol for 200 kroner (vi må selv ut på leiemarkedet for å hente inn stoler og bord, så derfor må vi ta ekstra betalt for bordene).

I hallen vil du treffe både Christech og Simarud/Permo, i tillegg til både NRRL og NKOM. Vi har også et eget bord med 3D printere og vil demonstrere live koding av disse. Vi vil også etablere vår lille «Hammeeting cafe» inne i utstillingshallen.

Det blir foredrag i to separate møterom, der rosinen i pølsa er besøket av våre venner som nesten kommer rett fra Bouvetøya. Foredragsprogrammet finner du litt lenger ned i denne nyhetsfeeden.

Det er ikke for sent å bestille hotellrom. Rimelig overnatting på Quality Airport Hotell Gardermoen og informasjon om bestilling finner du i fanen «overnatting» øverst på siden. Vi har også fått ordnet fellesmiddag på dette hotellet, åpent for alle, på lørdag kveld. Mer informasjon om bestilling finner du blant nyhetene under.

Da gjenstår det bare å ønske velkommen til årets Hammeting førstkommende lørdag. Vi håper virkelig at du blir med oss på festen. For å holde dette arrangementet i gang, så er vi avhengige av din deltakelse. Vi ses!

3D Printing i hallen

Vi får besøk av vår egen LA9DTA/Per som vil demonstrere live koding av 3D printere i hallen. Per vil også ta med noen av sine produkter som han har produsert i sin maskinpark med 3D printere. Per jobber til daglig med komplekse flynavigasjonssystemer på hovedflyplassen, så her er anledningen god for å få med noen gode råd på veien, hvis du skulle ha tekniske utfordringer.

Per tar også med sin loddebolt, så her blir det også mulig å få bistand med komplekse loddinger.