BORD TIL BRUKTSALG – NY BESKJED!

Vi har bestilt et stort antall bord til Hammeetingen, slik at det ikke lenger gjelder å måtte forhåndsbestille. Har du derfor noe radioutstyr liggende i veien og som du i stedet kan få noen kroner for, ta det med. Bestilling av bord gjøres i inngangen. Vi åpner allerede kl 0730 på morgenen lørdag 15.4 for bestilling av bord.

Mer info om priser og bestilling finner du her

Foredragsprogram

Program for lørdag 15. april 2023

Tid:Møterom svømmehallLille møterom (2. etg)
10:00 – 10:45NRRLs timeUHF/VHF/SHF
LA0BY Stefan
11:00 – 11:45LA1QRO Fra null til mulit-multi på 24 timer
LA9VKA Tormod
Erfaringer med lisenskurs på Moodle
LA2NL Knut og LA9RY Knut
12:00 – 12:45NKOMs timeLisensprøve
13:00 – 13:45Bouvet (LADXG)Lisensprøve forts.
14:00 – 14:45Bouvet (LADXG) forts.

Aktiviteter til familien mens du er på Hammeeting

Dersom det skulle trengs å aktivisere de som ikke er like interessert i amatørradio som deg, så finnes det mange aktivitetsmuligheter i området ikke langt fra Hammeetingen.

Her noen tips til hjelp i planleggingen av dagen:

Jessheimbadet

Dette ligger vegg i vegg med Hammeetingen. Dette er «et lite» badeland på 6400 kvadratmeter med 25 meters basseng – Velværebasseng – Terapibasseng – Opplæringsbasseng – Stupebasseng og Barnebasseng. I tillegg en 41 meter lang sklie, stupetårn med 1,3 og 5 meter, 2 badstuer og boblebad.

Den ene foredragssalen til Hammetingen ligger i dette bygget.

www.jessheimbadet.no

Modern Activity Center

Dette ligger et steinkast fra der vi arrangerte Hammeeting ifjor. Dette er Norges største vindtunnel, der du kan oppleve vektløshet. Her er det også en VR- simulator, med topp moderne virtual reality spill samt en AR – klatrevegg. Dette er en interaktiv klatrevegg med sensorer, kameraer og en prosjektor som lar deg delta i en verden av augmented reality.

www.modernactivitycenter.no

Bowling 1

Bowling høres kanskje ikke så spektakulært ut, men i de samme lokalene så er det et såkalt «Mega Zone», der man utfordres med laserpistoler. Dette spillet foregår i et stort rom med mange labyrinter, der det er om å gjøre å treffe «fienden» med laserstråler for å samle poeng. En garantert suksessaktivitet som fungerer for alle aldre. Det er gangavstand til Hammeetingen herfra.

www.bowling1.no/jessheim

Flysamlingen

Dette ligger på vestsiden av Gardermoen, 15 minutter med bil fra Hammeetingen. Samlingen består av nær 40 fly og gir et enestående innblikk i norsk militær flyging i krig og fred. Her finnes blant annet Norges første fly «Start» og uerstattelige klenodier fra annen verdenskrig. Samtlige av Luftforsvarets jetjagere fra den kalde krigen er representert i samlingen. Du kan også booke time i F16 simulator.

www.flysamlingen.no

Jessheim Storsenter

For den som har den interessen, så går dagen fort på dette senteret med sine 140 butikker og serveringssteder. Senteret ligger fire minutter unna i bil.

www.jessheimstorsenter.no

Ellers så ligger både Biltema og Jula «et steinkast» fra Hammeetingen, hvis du skulle trenge noen duppeditter du ikke skulle finne i hallen.

Simarud/Permo har meldt sin ankomst

Simarud/Permo vil delta på Norsk Hammeeting 2023. Selskapet har vært i bransjen siden 1963 og er den eldste leverandør av amatørradio i Norge. 50 års jubilanten er i dag importør av Kenwood og Yaesu i Norge, og er RigExpert sin offisielle importør på antenneanalysatorer. Simarud/Permo har eget autorisert radioverkested.

På årets Hammeeting vil selskapet ved LA6NKA/Trond presentere det siste innen antenneanalysatorer og power supply for vårt bruk.

FOREDRAG – 3Y0J – DXPEDITION

Norsk Hammeeting vil – i samarbeid med LADX-Group – ønske velkommen til foredrag fra 3Y0J ekspedisjonen til Bouvetøya. Vi får besøk av flere ekspedisjonsmedlemmer som kommer for å dele sine erfaringer fra den spektakulære og mye omtalte ekspedisjonen, til verdens mest avsidesliggende øy.

Som stolt sponsor av ekspedisjonen vil vi sette av ettermiddagen på lørdag i foredragssalen til et spennende foredrag.

Christech har meldt sin ankomst

Christech AS leverer IT-, kommunikasjons- og radioamatørutstyr til både bedrifter og private. Bedriften ligger på Skarnes nordøst for Oslo. Mang en radioamatør har kjøpt sitt radioutstyr fra denne leverandøren de siste 10 årene. Christech AS og innehaver Christopher – LB2GG – har blitt en gjenganger på Norsk Hammeeting, og stiller også i år.