Inngang

Inngangsbillett gir deg adgang til alle foredragene og utstillingshallen med loppemarked fredag til søndag. I tillegg har du anledning til å disponere en meter med bordplass på loppemarkeder hvis du ønsker å selge amatørrelaterte varer. Vi anbefaler at man forhåndskjøper inngangsbillett da dette medfører en raskere adgang ved ankomst.

Det vil også avholdes et lotteri under arrangementet med radioamatørrelaterte gevinster, lodder kan kjøpes sammen med inngangsbilletter. Lodder vil også bli solgt i utstillingshaller fredag og lørdag.

Priser:

Ved forhåndskjøp av inngangsbillett (fram til 15.mars) Kr. 250,- pr. person.

Ved kjøp i døra under arrangementet vil prisen være Kr. 300,- pr. person.

NRRL’s Jubileumsmiddag

NRRL er i år 90 år og vil i denne sammenheng markere dette med å avholde jubileumsmiddag i Restaurant Wegeland lørdag kl. 19:00. Reservasjon gjøres samtidig med bestilling av inngangsbillett på hammeetingen.

Meny:

Velkomstdrink

Rillette av Ørret på sprø toast

Hjortemedaljong m/portvinsglace, eple- og rødløkskompott, rosenkål og mandelpotetpurè

Eidsvoll 1814 Citron Terte m/ hvit sjokaladesaus

Prisen for middagen er Kr. 635.- pluss drikke. Betaling for middagen gjøres i hotellets resepsjon i forkant.

Uformell middag

Vi vil også i år avholde en uformell middag for de som ønsker dette. Denne vil bli avholdt i Søylesalen med LA5YSA Mette (la5ysa@online.no) som koordinator. Reserver plass samtidig med bestilling av inngangsbillett.

Meny:

Buffe: Biff Stroganoffgryte

Pris Kr. 199.- pluss drikke betales i hotellets resepsjon i forkant av middagen.

Lotteri

Det vil også avholdes et lotteri under arrangementet med radioamatørrelaterte gevinster, lodder kan kjøpes sammen med inngangsbilletter. Lodder vil også bli solgt i utstillingshaller fredag og lørdag.

Ovenstående bestilles på vår bestillings-side: https://www.checkin.no/event/15474/norsk-hammeeting-2018

Overnatting

Overnatting må i år bestilles separat, vi anbefaler at du benytter Best Western LetoHallen Hotell som ligger i samme bygning som arrangementene. Rask bestilling anbefales for å sikre deg rom på Letohallen.

Hotellrom bestilles på hotellets bestillings-side: http://www.booking.com/

NB! Det er stor pågang på hotellrom og innimellom viser bookingsida at det er fullt. Vi har imidlertid en del rom reservert som ikke blir lagt ut på bookingsidene, disse kan bookes direkte hos Letohallen:

RESEPSJON – BOOKING  TLF. 63 95 91 00 eller resepsjon@letohallen.no

Oppgi at det gjelder Norsk Hammeeting 2018.

 

Spørsmål? booking@hammeeting.no