Foredragsprogrammet

Norsk Hammeeting har samarbeidet med LA DX Group gjennom mange år, der vi sammen fyller opp foredragssalene våre med mange gode foredrag.

Vi får også i år besøk fra nylig gjennomførte DX-expedisjoner.

9J2LA

Senere i vinter reiser et knippe med norske radioamatører og slutter opp om ekspedisjonen 9J2LA i Zambia. Dette blir en internasjonal ekspedisjon med deltakelse fra flere land. Vi får en rykende fersk rapport på hammeetingen fra denne turen.

VP8PJ

Men ikke nok med det. N7QT – Robert E Fanfant vil også komme til oss med en fersk rapport fra VP8/VPDXU-ekspedisjonen som går til South Orkney (Sydishavet) nå i februar. For de som sitter klare for å kjøre denne ekspedisjonen, vær obs på at det er noe forandringer i kallesignal (se lenke).

Etterhvert som foredragene faller på plass så vil vi her informere dere om det som kommer til å skje.