LODDEHJELP OG 3D PRINTING

  Vi gjentar suksessen med «loddehjelpstasjonen» til gruppas egen LA9DTA (LA9DaTA) – Per. Han vil ta med sine 3D-skrivere i år også.
Det rapporteres at det er produsert nye utgaver av droner og modellfly av merket PB (Per Bjaanes). Han har også med noen egenproduserte kabinetter, hjemme lagde antenne modeller og en morse skriver – hvis den blir ferdig poengterer han.  Hjemmegjorte morsenøkler blir også med på lasset til Letohallen

 Per jobber til daglig med avansert fly-navigasjonsutstyr på Oslo Lufthavn, så lodding er han god på. Har du utstyr eller annet du trenger bistand med, så skal du ikke se bort i fra at Per kan gi en hjelpende hånd.

 For de som følger med på WSPR.net så har dere kanskje sett LA9DTA sine sendinger fra  Hurdal? Live-demo av slikt utstyr på HAM-meetingen.