Velkommen til LA-DX-GROUP!

(Foto: La7hha)
Som vanlig kommer LA-DX-GROUP til Hammeetingen og de har i år med seg fire foredrag som vil interessere den gjennomsnittlige radioamatør.

Vi får høre LB2HG Harald foredra om 7P8LB DX-ekspedisjonen til Lesotho i Afrika som gjennomføres nå i mars 2019 – http://www.la9vpa.com/7p8lb/index.htmlLA7GIA Kenneth har vært ute å reist igjen og forteller denne gang om den spennende historien fra TT8KO DX-ekspedisjonen i fjor høst til Chad i Afrika – http://la7gia.com/Chad/tt8ko%20story.html. Vi får også besøk fra Frankrike, der F4HAU, Diego vil fortelle om 3B7A DX-ekspedisjonen i fjor vår som gikk til Saint Brandon, i det Indiske hav, nordøst for Mauritius – http://www.saintbrandondx.com/en/our-trip/

LA9VFA Olav vil holde et foredrag om sine 160m antenner.

Vil gleder oss!

EIDOLON KOMMER OGSÅ I ÅR!

Da har vi fått bekrefte EIDOLON sin deltakelse også på årets Hammeeting.
Eidolon leverer alt fra antenner, glassfiber- og aluminiumsmaster til koax, basuner og toroider.
Her vil du helt klart finne det du måtte trenge til sommerens radioprosjekter.
Du vil finne Eidolon i messehallen på samme sted som i fjor.
(Foto: La7hha)

Mere YAESU

En av Hammetingens faste utstillere – ChrisTech –  melder at de i år får besøk fra Yaesu som vil stå på standen lørdag 6. april og presentere sine produkter.
LB2GG/Christopher forteller at han har kontakt med ytterligere en produktrepresentant som vil stå på standen denne dagen.
-Mange gode grunner for å delta på årets Hammeeting! (Foto: La7hha)

LODDEHJELP OG 3D PRINTING

  Vi gjentar suksessen med «loddehjelpstasjonen» til gruppas egen LA9DTA (LA9DaTA) – Per. Han vil ta med sine 3D-skrivere i år også.
Det rapporteres at det er produsert nye utgaver av droner og modellfly av merket PB (Per Bjaanes). Han har også med noen egenproduserte kabinetter, hjemme lagde antenne modeller og en morse skriver – hvis den blir ferdig poengterer han.  Hjemmegjorte morsenøkler blir også med på lasset til Letohallen

Les merLODDEHJELP OG 3D PRINTING